Ik ben Anneke, een leuke lieve maar vooral geile vrouw

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 872

 • Toegevoegd: februari 16, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Gelderland

 • Stad: Apeldoorn

 • Weergaves: 216

Omschrijving

Als ik op deze manier de aandacht krijg nou dan ga ik ervoor! Ik ben Anneke, een leuke lieve maar vooral geile vrouw die die als laatste uitweg ziet. Ik was het er niet mee eens om op deze manier aan de man te komen. Nou is een relatie zoekende vrouw hier nog vrij normaal geloof ik. Maar een relatie heb ik echt niet veel trek aan meer nu. Ik ben gescheiden en dan worden de avondjes alleen in bed toch wat eenzamer, slapen doe ik prima, maar ik ben er zo zat van om niet een man tegen me aan te voelen om heerlijke dingen mee te doen. Mocht jij hier wel zin in hebben, neem dan even contact met me op.
Anneke

Reacties

 • erwin1338   zegt : december 19, 2018 at 10:57

  Hallo Aneke, ben ook gescheiden en mis net als jij een heerlijke vrouw naast me in bed, ben niet op zoek aar een relatie maar net als jij een persoon om nachts tegen aan te kruipen en van elkaar te genieten. Lijkt het je wat laat iets maar horen xxx Erwin

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly