Mag ik me totaal aan je over geven?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 744

  • Toegevoegd: augustus 31, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Assenede

  • Weergaves: 292

Omschrijving

Ik beloof bij deze dat ik me totaal aan je over zal geven, indien jij je rol als meester of in ieder geval dominante man goed uitvoert. Ik heb niks aan saaie zakken of mannen waarbij ik alle intitiatief moet nemen. Je moet me laten zien wat je in huis hebt en hoe streng je kunt zijn. Het moet wel binnen de grenzen blijven, maar ik sta voor veel open.
Nederig kusje van Annie

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly