Ik ben altijd geil en redelijk dominant, kan jij dat aan?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 788

  • Toegevoegd: februari 15, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Utrecht

  • Stad: Utrecht

  • Weergaves: 162

Omschrijving

De ene dag ben ik in de mood voor leer en lak, de andere dag voor sexy lingerie. Wat er nooit veranderd is dat ik altijd geil ben en altijd dominant ben. Kun je een Domina aan? Weet jij wat het inhoud om je aan mij over te geven? Kun jij je compleet toewijden aan mij? Ik wil de onverdeelde aandacht als ik met jou bezig ben!
Miss Desi

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly