Iemand met een beetje begrip?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2306

  • Toegevoegd: mei 24, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Vlaams-Brabant

  • Stad: Lennik

  • Weergaves: 237

Omschrijving

Hoi hoi,

Ja, het is en blijft altijd vreemd om via dit weg iets over jezelf te vertellen. Maar vooruit, ik zal mijn best doen en iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Gisella, geboren in Brazilië en in NL opgegroeid. Ik heb een dochter, waar mijn prioriteit aan ligt. Ook moet ik erbij zeggen dat zij een vader heeft die erg veel van haar houdt en actief in haar leven is. Hij en ik zijn vrienden, dus als dit jou afschrikt of je begrijpt het niet, Sorry! Dan zit je bij mij verkeerd. Ik ben niet op zoek naar een papa voor haar, maar een leuke man voor mij, toch?
Ik hou van muziek, fotografie, sporten, lezen en dansen. Ik rook en drink niet en ben 31 jaar.
Ik hoor graag van je

Gisella

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly