Hongerige Sub zoekt Dom

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1579

  • Toegevoegd: augustus 15, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Aalter

  • Weergaves: 396

Omschrijving

Hallo mijn naam is Lenie en ik ben 33 lentes jong.
Enige tijd geleden ben ik single moeder geworden.
Omdat mijn werk veel tijd van mij eist doordat ik door het hele land rijd, daarnaast moeder ben van een mooie dochter van nu 3 jaar.
Graag zou ik in contact willen komen met iemand met dezelfde hete interesses als ik.
Ik zoek iemand die ruimdenkend is en graag met mij op avontuur wil gaan in de wereld van SM. Doordat mijn werk erg stressvol is vind ik het super lekker om te controle uit handen te geven. Ik hoop dat je mij aan jouw wilt vastketenen om zo heerlijke spelletjes uit te proberen. Ik garandeer je veel plezier met mij, hopelijk neem je snel contact met mij op aangezien ik al zo lang wacht op de juiste Dom.
Spannende groetjes Lenie

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly