Heyy hallo! Leuk dat je mijn oproepje leest.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 3591

  • Toegevoegd: juli 26, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 246

Omschrijving

Met Ster ? (Niet mijn echte naam) Die krijg je misschien nog wel. Als je lief bent ?
Ik ben van Antwerpen. Ik zal even vertellen waarom ik hier sta.. Ik ben 29 jaar, goede job (als medisch secretaresse) maar in de liefde heb ik nog geen geluk gevonden. Daarom hoop ik op deze manier het lot een handje te helpen. Misschien staat hier de man van mijn dromen wel? Ben jij dat?
Mijn droomman heeft: Humor, goede baan, kan goed voor zichzelf zorgen, lief, zorgzaam, spontaan… Blank.. (Sorry ik val als een blok voor blond en blauwe ogen) Maar je innerlijk is zeker net zo belangrijk natuurlijk?

Ster

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly