Het is lang genoeg stil geweest.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1612

  • Toegevoegd: mei 13, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Sittard-Geleen

  • Weergaves: 208

Omschrijving

Deze oproep is gericht aan alle leuke en vooral lieve vrouwen in de leeftijd van 30 tot 40. Mijn naam is Bas, papa van een geweldige knul van 5 jaar (alleenstaande papa). Van beroep ben ik advocaat, heb dus een drukke baan, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin in dat wereldje. Zelf ben ik 32 en zoek dus wel ook in mijn eigen leeftijds categorie een maatje, een vrouw die met beide benen op de grond staat, weet wat ze wil en niet bang is om hiervoor uit te komen. Ik hoop dat mijn verhaaltje je een beetje aanspreekt, eerste indruk maken is heel belangrijk in dit soort dingen vind ik. Mocht de eerste indruk dus goed zijn, dan vraag ik je bij deze om mij een kans te geven om verder indruk op je te maken. Ik ben gek op reizen en wie weet kunnen we samen een keertje op reis?
Groetjes Bas

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly