heb jij ook iets met panty’s voeten en teennagels

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 803

  • Toegevoegd: juni 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Roerdalen

  • Weergaves: 306

Omschrijving

Hier een berichtje van Willeke, tijdens het werk, in foutloos wit gekleed. Wanneer de werkdag of nacht voorbij is hou ik er echter een fetish op na. Dit zou je in mijn foto’s kunnen zien, maar ik wil je er ook graag alles over vertellen. Ik zou het leuk vinden om reacties te krijgen van mannen die ook iets hebben met bijvoorbeeld panty’s. Het liefste zwart, met mijn gekleurde teennagels eronder… Ik kan er zelf bloedgeil van worden en hoop jij ook?
Mevr. Willeke

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly