Heb je zin, en ben je chronisch geil. Laat het mij dan zo snel mogelijk weten,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1591

  • Toegevoegd: augustus 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Coevorden

  • Weergaves: 212

Omschrijving

hey hey, ben leuk jongen van 27jr. Door mijn werk reis ik de hele wereld rond, zodoende heb ik helaas geen tijd voor een relatie, maar voor heerlijke sex heb ik uiteraard wel tijd en vooral zin. Dat is ook hetgeen wat ik hier zoek. Dus heb je zin, en ben je chronisch geil. Laat het mij dan zo snel mogelijk weten, dan liggen we dadelijk samen in bed. X Milan

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly