Goed gezinde mannen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2298

  • Toegevoegd: april 24, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Beveren

  • Weergaves: 178

Omschrijving

Ik ben een vrolijk, rustig en oprecht persoon. Je goed voelen bij elkaar en helemaal jezelf kunnen zijn, vind ik belangrijk in een relatie. Ik ben op zoek naar een serieuze relatie, naar iemand om samen een toekomst uit te bouwen en een gezin te stichten. Iemand die net als ik familie op de eerste plaats zet en hier graag tijd voor maakt. Iemand die het fijn vindt om samen de natuur in de trekken, net zoals ik, goed gezind is en houdt van gezelligheid.

Dilaila

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly