Geile shemale zoekt geile man

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 4253

 • Toegevoegd: februari 28, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Utrecht

 • Stad: Zeist

 • Weergaves: 140

Omschrijving

Hey lekkere geile mannen!
Leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben Anouk en ik ben een geile shemale en ik ben op zoek naar een nog geilere man die wel van wat extra’s houd. Ik ben heeeel nieuwsgierig naar jouw fantasien.
Laten we kennis maken en gewoon lekker genieten.
Kusjes en knuffels Anouk

Reacties

 • maagt hier met fantasie   zegt : maart 6, 2019 at 11:40

  hey ik heb eens een fantasie gehad dat ik zo eens een keer in doggy werg vast gemaakt en door een shemale geneukt word en dan als die klaar kwam dat ik die dan moest proper maken met mijn mond maar heb geen suc6 gehad met het vinden daar van dus ik zag je advertensie en dacht a die ziet er wel geil uit om te doen dus daarom deze reactie heb jij zelf ook nog een fantasie stuur dat maar naar mijn email Dotidegamer@gmail.com of me skype dat is de zelfde email

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly