Gezocht: Slaaf zonder grenzen!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 973

  • Toegevoegd: mei 26, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Lelystad

  • Weergaves: 250

Omschrijving

Ik ben meesteres Catharina van 69 jaar jong. Ik zoek een sex slaaf die ik lekker kan aanpakken en geen grenzen heeft. Ik zal je verderen en pijnigen op manieren waar wij allebei opgewonden van worden. Ik heb een eigen SM club waar we ook heen kunnen gaan om wat speeltjes en artributen uit te proberen. Kom op slaaf, laat van je horen

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly