Eens zien of ik hier mijn geluk ga vinden!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 4708

  • Toegevoegd: juli 15, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zeeland

  • Stad: Hulst

  • Weergaves: 33

Omschrijving

Nou, we gaan eens kijken of ik hier dan mijn geluk kan vinden! Hallo, ik ben Denise. Ik kom uit Zeeland en ben 28 jaar. Zie er volgens mij nog best leuk uit, als ik de mannelijke vrienden moet geloven. Dan moet er voor mij toch ook een hele leuke man rond moeten lopen? Ik ben zelf spontaan, een klein beetje gek, vrolijk, eerlijk en nog veel meer! Voor eerlijk vind ik heel belangrijk! Ik hou van dieren en kinderen en lekker eten. Ben jij een eerlijke man en heel toevallig ook vrolijk of zelfs een klein beetje gek? Dan ben ik duidelijk op zoek naar jou! Mocht ik jou ook wel aanstaan, of wordt je gegrepen door mijn oproepje? Laat het me dan weten middels een berichtje! Misschien kunnen we elkaar eens ergens treffen om samen een beetje gek en vrolijk te doen! Een leuk restaurantje lijkt me wel wat, de maag moet natuurlijk wel gevuld blijven!

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly