Een stel mooie borsten, mooie lange benen, platte buik en een lekkere pik!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 785

  • Toegevoegd: februari 15, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Castricum

  • Weergaves: 183

Omschrijving

Als je mij op straat ziet lopen, dan denk je waarschijnlijk bij jezelf; WOW wat een mooie exoitsche vrouw! Nou is dat natuurlijk ook zo, maar je weet niet wat er onder de kleren schuil ligt. Een stel mooie borsten, mooie lange benen, platte buik en een lekkere pik! EEN PIK? Ja een heerlijke, harde pik waar ik je lekker mee wil nemen. Ik val niet op vrouwen en doe een oproepje aan alle mannen die mij aan denken te kunnen. Ik beloof je dat je niet weet wat je overkomt!
Margje

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly