Een heerlijke BI vrouw zoekt stellen of vrouwen mannen voor stoute plannen

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1185

  • Toegevoegd: augustus 8, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Assenede

  • Weergaves: 285

Omschrijving

Hai, ik ben Marsha een heerlijke BI- vrouw. Ik ben een alleenstaande moeder en voed samen met mijn ex in co-ouderschap mijn kinderen op. Daarom heb ik de ene week heel veel tijd en de andere week geen tijd. Als je me op straat zou tegenkomen zou je me misschien gewoon voorbij lopen, ik ben niet heel opvallend, alleen als ik stoute plannen hebben kleedt ik me graag ordinair aan.

Een beetje meer info over de dates die ik zoek, stellen zijn zeer welkom, vrouwen ook, maar het allerliefste heb ik een man van gemiddelde leeftijd om mijn behoeftes lekker te stillen.
Als jij dit aan het lezen bent, vraag ik je om contact met me op te nemen, je zult er zeker geen spijt van krijgen, dat beloof ik!
Kusjes Marsha

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly