Een familyminded man gezocht!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 2361

  • Toegevoegd: april 24, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Antwerpen

  • Stad: Antwerpen

  • Weergaves: 261

Omschrijving

Ik ben een vrouw van 30 jaar. Momenteel ben ik een jaartje single en ben terug klaar om te daten. Ik zoek een serieuze relatie waarin eerlijkheid, respect en trouw heel belangrijk zijn voor mij. Mijn familie en vrienden staan bij mij op de eerste plaats. Ook vind ik het belangrijk dat een toekomstige partner toch wat familyminded is. Daarom ben ik vooral op zoek naar iemand die graag kinderen zou willen op termijn. Zelf ben ik leerkracht in het lager onderwijs (3de leerjaar)

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly