Durf jij mij vast te binden, mij de lekkerste pijnprikkelen te laten ervaren

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1831

  • Toegevoegd: april 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zuid-Holland

  • Stad: Hardinxveld-Giessendam

  • Weergaves: 221

Omschrijving

Ik dacht ik ga eens wat anders proberen. Ik ben sinds kort alleenstaand en heb na veel experimenten toch wel gevonden waar ik echt heerlijk opgewonden van raak. Ik ben namelijk graag onderdanig aan een man die weet hoe hij een vrouw werkelijk moet laten genieten. Ben voor veel in en wil ook graag sm ervaringen op doen. Ik ben wel wat gewend maar ja er is altijd meer wat mogelijk is. Durf jij mij vast te binden, mij de lekkerste pijnprikkelen te laten ervaren dan moet je vooral snel even contact met mij opnemen. Want ik doe graag wat er van mij verlangt word, en ben bereid om ver te gaan. (uiteraard zijn er grenzen).

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly