Dominantje zoekt onderdaantje!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 593

  • Toegevoegd: september 6, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Denderleeuw

  • Weergaves: 287

Omschrijving

Ik ben geen “meesteres” dat vind ik allemaal een beetje onzin eigenlijk, maar ik ben wel dominant en zoek een onderdanige man, geen slaaf. Je hebt gewoon je eigen mening en geen pijn in het verschiet. Ik wil gewoon lekker verwennen en verwend worden. Ik ben 32 jaar, verzorgd en discreet. Als je meer wil weten, moet je contact met me opnemen.
Mindy

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly