Dominantje zoekt onderdaantje!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 593

 • Toegevoegd: juni 4, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Holland

 • Stad: Haarlem

 • Weergaves: 247

Omschrijving

Ik ben geen “meesteres” dat vind ik allemaal een beetje onzin eigenlijk, maar ik ben wel dominant en zoek een onderdanige man, geen slaaf. Je hebt gewoon je eigen mening en geen pijn in het verschiet. Ik wil gewoon lekker verwennen en verwend worden. Ik ben 32 jaar, verzorgd en kom uit Noord Holland. Als je meer wil weten, moet je contact met me opnemen.
Mindy

Reacties

 • piet   zegt : december 3, 2018 at 18:50

  kom graag in contact met jou ik piet 58 jaar beetje onderdanig laat me leiden we kunnen er over praten wat jij wilt op sexgebied ik kan 14 december middags langs komen vrijblijven voor een gesprekje

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly