De eerste stap heb je goed volstaan, mijn foto gezien en op mijn oproepje geklikt.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 723

 • Toegevoegd: juli 29, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Holland

 • Stad: Heemstede

 • Weergaves: 312

Omschrijving

De eerste stap heb je goed volstaan, mijn foto gezien en op mijn oproepje geklikt. Ik ben van beroep meesteres, mijn naam is Meesteres Sylvie. Ik heb hier een oproepje geplaatst omdat ik zat ben van mijn huidige slaafjes. Ze luisteren niet en daar kan ik niks mee, straffen helpt niet meer dus die heb ik ontslagen. Tijd voor een nieuwe lading slaafjes die WEL luisteren en doen wat ik zeg. Ongehoorzaamheid dat is gelijk straf, nee bestaat in mijn woordenboek niet! Ik heb in huis een sm kamer,alle attributen zijn aanwezig om gelijk van start te kunnen. Ervaring is niet belangrijk, leeftijd ook niet, uiterlijk ook niet. De enige vereiste is LUISTEREN. Als ik zeg dat je op je knieen moet gaan, dan doe je dat! Als ik zeg dat je mijn laarzen moet likken en ik met mijn hakken bovenop je wil staan, dan zeg je OK MEESTERES. Zolang je je aan die simple regel houd dan hebben we geen problemen. Denk je dat je mij aankan? Niet gelijk JA roepen gewoon omdat het je geil lijkt. Ik ben niet makkelijk dus denk er even over na en kom dan even bij me terug.

Reacties

 • Pascal   zegt : mei 2, 2019 at 21:08

  Dag Meesteres.
  Mag deze slaaf beginnen met U te complementeren met Uw fantastische foto’s.
  Al een tijd is deze slaaf op zoek naar een Meesteres om zich aan over te geven, waarbij de Meesteres op de eerste plaats komt.
  Hij ziet er goed uit en verzorgd zich goed. Hij is sportief en houdt van lekker eten. Lekkere gerechten maken is een hobby van hem.
  Zou U het een goed idee vinden om in een goed restaurant een kennismakingsetentje te organiseren?
  Een nederige groet,
  Pascal

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly
 • Pascal   zegt : mei 2, 2019 at 21:10

  Dag Meesteres,
  Mag deze slaaf beginnen met U te complementeren met Uw fantastische foto’s.
  Al een tijd is deze slaaf op zoek naar een Meesteres om zich aan over te geven, waarbij de Meesteres op de eerste plaats komt.
  Hij ziet er goed uit en verzorgd zich goed. Hij is sportief en houdt van lekker eten. Lekkere gerechten maken is een hobby van hem.
  Zou U het een goed idee vinden om in een goed restaurant een kennismakingsetentje te organiseren?
  Een nederige groet,
  Pascal

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly