Chick with a d**k

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 3857

 • Toegevoegd: juli 27, 2019

 • Locatie: Belgie

 • Stad: Antwerpen

 • Stad: Antwerpen

 • Weergaves: 242

Omschrijving

Yes!! Goed gehoord, I’m a chick with a dick… Lekker toch? Of niet jouw ding? Je weet niet wat je mist.. Je wee toch, hoe de meeste dick chicks er ook mannelijk uitzien enzo? Ik ben SUPER ladylike… Mooie dame, lekkere tieten… Strak kontje… En…wat extra’s voor jou. Leg je strap-on’s maar weg en nodig mij maar uit ?

Tags :

Reacties

 • Erik   zegt : maart 7, 2019 at 04:19

  Hey zou heel graag je lul proeven in mijn mondje en me gaatje …je heb zeker geen kleren die ik kan aan doen en u sletje zijn en hoge hakken …je mag klaar komen in mijn mondje en zal alles door slikken en ook in mijn gat mag je klaar komen hoor zal het ook bij u doen ..wanneer kun je grtj Erik xxx

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly