BONDAGE DAME OP LEEFTIJD IN AANBIEDING

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 741

 • Toegevoegd: mei 31, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Overijssel

 • Stad: Zwolle

 • Weergaves: 300

Omschrijving

Mijn leven begint nu, man is bij me weg omdat mijn seksuele voorkeuren hem niet aanstaan en ja, hij kan me er dus niet bij helpen. Zie dan ook geen reden om nog samen te zijn. Kinderen groot en uit huis, sex ook uit huis, wat is er dan nog over? In ieder geval, tot zover dat, ik ben een leuke lieve dame van 62 met redelijk extreme seksuele wensen. Alles wordt natuurlijk op voorhand besproken en ik doe ook altijd een “safe word” toewijzen aan een “sessie”. Ben jij dominant of heb je liever dat ik het heft in handen neem? Wat vind je lekker, vertel me alles! Samen komen we na eventueel een paar spannende gesprekjes dan vast wel tot een afspraakje!-
Groetjes Jouwa

Reacties

 • Jan Willem   zegt : december 1, 2018 at 23:09

  Hallo mooie vrouw.
  Ik ben Jan Willem ervaren meester in de bdsm.
  Ik zou graag wat heen en weer mailen om te kijken of wij eventueel samen een sessie kunnen gaan doen.
  En als het je bevalt misschien wel meer dan een sessie.
  Ik kom uit Utrecht maar kom regelmatig in de omgeving van Zwolle.
  Ik hoop snel iets van je te horen.
  Groet van Jan Willem

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly