BIND ME VAST EN GEBRUIK ME!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 729

  • Toegevoegd: mei 25, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Roermond

  • Weergaves: 293

Omschrijving

Handboeien, tie wraps, shawl, ketting…. Kun jij nog leuke manieren verzinnen om me vast te binden? Ik vind het verschrikkelijk geil om goed stevig vastgebonden te worden en gebruikt te worden door een man met een heerlijke keiharde pik. Alles waar je ooit over gedroomd hebt, is bij mij mogelijk. Veel mannen zijn “bang”voor een vrouw die sexueel overall voor openstaat. Jij ook? Is dat niet het geval, neem dan contact met me op, dan kunnen we elkaars dromen waarheid laten worden

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly