Bind me vast en blinddoek me en doe alles met me wat je wilt,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 690

  • Toegevoegd: augustus 11, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: West-Vlaanderen

  • Stad: Poperinge

  • Weergaves: 267

Omschrijving

Mijn foto heeft je aangesproken, daar ben ik alvast blij mee. Nu moet ik je overhalen met mijn verhaaltje en hoop dat dat ook gaat lukken. Hier gaat ie dan, mijn naam is trouwens Cleo en ik ben 34 jaar. Zo, dan ga ik je nu in het kort uitleggen wat ik hier kom doen haha. Ik ben S T A P E L G E K op sex, bondage, zachte sm, ik ben onderdanig en zoek dus een man die stevig in zijn schoenen staat en gewoon gebruik van mij wil maken. Ik zal alles doen wat je zegt als het maar geen echte pijn doet. Ik heb een stuk of 30 paar hele sexy schoenen die ik al ben ik naakt, niet uittrek, ik voel me er sexy in en hoop dat jij dat ook sexy vindt? Bind me vast en blinddoek me en doe alles met me wat je wilt, wat je ervoor terug krijgt zul je zeker weten de moeite waard vinden! Dus waag een gokje, hoor ik je?
Kussss van Cleo

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly