bi vrouw zoekt vrouw, of stel man ervaring op te doen, op meerdere gebieden.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1819

  • Toegevoegd: mei 12, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Brabant

  • Stad: Veldhoven

  • Weergaves: 251

Omschrijving

Heyzz, ik ben Edith 27 jaar jong en kom uit het mooie Veldhoven.
Ik woon hier samen met mijn vriend, en we hebben altijd erg veel lol. We genieten samen van veel intieme momenten, maar toch mis ik iets. Ik zoek daarom iemand om ervaring op te doen, op meerdere gebieden. Liefst iemand die jonger is als ik, of misschien wel met een vrouw, of stel. Daar fantaseer ik wel eens over, als jij een man bent, en wellicht misschien een leuke stel, zouden jullie of jij dan misschien interesse hebben in een lekkere trio, samen met mijn vriend?

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly