Ben jij die vriendelijke, sociale man die ik zoek?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1967

  • Toegevoegd: mei 23, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Apeldoorn

  • Weergaves: 182

Omschrijving

Hallo,
Ik ben een gezellige, spontane, en ietwat gekke vrouw van 36 jaar.
Ben gek op koken, en doe dit ook geregeld voor vrienden en familie, die heel belangrijk zijn in mijn leven. Niet dat we dagelijks de deur bij elkaar platlopen. Maar wel geregeld tijd maken voor elkaar.
Zomers ga ik er graag op uit, in de vorm van een terrasje pakken, of lekker het water op. Ik zou graag in contact willen komen met een man die toch wel iets groter is dan ik zelf ben. Namelijk 1,75cm. Ik weet het is aan de grote kant voor een vrouw, maar ja ik heb mezelf niet gefabriceerd, haha.
Ben jij die sociale, vriendelijke, en gezellige man, die ook wel in is voor een dolletje? Dan zou ik het leuk vinden om er achter te komen wie je dan bent.
Stuur je me een mailtje?
Liefs Romana

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly