bdsm, het lijkt me heerlijk om onderdanig te zijn Wie kan en wil mij hierbij gaan helpen?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1909

  • Toegevoegd: februari 11, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Limburg

  • Stad: Horst aan de Maas

  • Weergaves: 133

Omschrijving

Hoi hoi, ik ben Marieke, en zoek misschien wat aparts, maar ik ben een beetje op ”onderzoek” uit en wil me eens gaan vinden in de bdsm, het lijkt me heerlijk om onderdanig te zijn aan een man.. of wel mijn ”meester”. Voor mij is dit allemaal nog erg nieuw, en prikkelt het enorm om verder te gaan ondervinden. Het lijkt me heerlijk om vast gebonden te worden en dat ik allerlei dingen moet ondergaan om te mogen ervaren.
Wie kan en wil mij hierbij gaan helpen?

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly