Avontuurlijk, lief en zoekende.

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1678

  • Toegevoegd: juli 31, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Overijssel

  • Stad: Deventer

  • Weergaves: 225

Omschrijving

Ja en toen stond ik zomaar hier, op aanraden van vriendinnen. Nou aanraden, ik denk meer aandringen haha. Ik ben 35 en single, is dat dan zo erg? Nee toch? Moet toegeven dat ik het toch wel een beetje mis, een lieve man om me heen, iemand die er is als je s’ochtends wakker wordt. Dus nu hier en wat er gaat gebeuren? Dat is een goeie vraag, daar zal ik of wij achter komen denk ik en hoop ik. Ik ben niet veel eisend, hou van avontuur, motor rijden en zou het wel leuk vinden als ik dat zou kunnen doen met mijn toekomstige vriend. Maar ook dat is geen eis, dus wees lekker jezelf, stel je even voor en dan kijken we waar we uitkomen toch?

Kusjes Mary

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly