als jij aan mijn klitje likt dan neem ik jou heerlijke paal diep in mijn mondje

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1801

  • Toegevoegd: augustus 6, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Borger-Odoorn

  • Weergaves: 237

Omschrijving

Hey lekkere kerels, ik ben zo geil, dat ik vanavond nog wel lekkere verwend zou willen worden. Nu begrijp ik dat het niet altijd zo snel kan, maar het geeft alleen maar aan dat ik erg graag en snel wil. Ben een donkerharig sletje met een lekker slank lichaam, en heerlijke borsten. En natuurlijk niet te vergeten een lekker strak nat kutje. Ik zou graag langdurig verwend willen worden, en heerlijk gelikt aan mijn klitje, daar tegen over staat dan wel dat ik jou heerlijke paal ook lekker lang zal verwennen, en deze heerlijk diep in mijn mondje zou nemen. Heb jij daar ook zoveel zin in, en durf jij op korte termijn een heerlijke uitdaging aan? Het zijn alleen de lusten verder geen lasten! Xje

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly