Niet schrikken als je mijn string uittrekt. Ik heb wat extra’s!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 590

  • Toegevoegd: augustus 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Gelderland

  • Stad: Aalten

  • Weergaves: 316

Omschrijving

Ik kom hier met de vraag of er mannen zijn die misschien iets lekkers willen, iets extra’s. Ik ben een meid in alle opzichten, behalve als je mijn string uittrekt. Want daar heb ik iets “mannelijks” hangen. Ik heb er geen problemen mee, want ik krijg van alles wat op deze manier. Vind het ook heerlijk om er zelf lekker mee te spelen, maar wil ook graag met die van jou spelen. Mag dat?

Shannon

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly