Alles mag en niks moet. Durf je het aan?

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 956

  • Toegevoegd: februari 18, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Drenthe

  • Stad: Assen

  • Weergaves: 191

Omschrijving

Niet heel erg duidelijk, maar kijk eens wat beter? Ik ben misschien niet wie je denkt dat ik ben, maar ik beloof je dat ik je dingen kan laten zien en voelen in bed die je nooit eerder hebt meegemaakt… The best of both worlds noem ik het. Kom jij uitvinden hoe lekker het is met een shemale? Ik nodig je bij deze uit en hoop dat jij mijn uitnodiging aan neemt. Laat me even weten of je al ervaring hebt met “mijn soort” en natuurlijk wat je lekker lijkt. Alles mag en niks moet. Durf je het aan?

Xx Maya

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly