alles mag en kan bij mij

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1157

  • Toegevoegd: augustus 1, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Dronten

  • Weergaves: 263

Omschrijving

Ik heb een heerlijk leven, maar er mist altijd iets natuurlijk en in mijn leven is dat SEX. Vandaar deze oproep en de hoop dat ik een leuke man vind om mij te geven wat ik mis in mijn leven. Lekker genieten, van elkaar. Zolang we het schoon houden en elkaar respecteren mag en kan alles bij mij.Ik heb een grote fantasie en wil ook graag geile dingen uitproberen. Ik hoop dat dit je een beetje aanspreekt en dat we kennis kunnen gaan maken met elkaar om te beginnen met ons avontuur.
Kusjes van Therese

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly