alleen maar sex willen

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

 • Ad ID: 1077

 • Toegevoegd: augustus 1, 2019

 • Locatie: Nederland

 • Stad: Noord-Holland

 • Stad: Blaricum

 • Weergaves: 180

Omschrijving

hoiiii ik ben Samira, woon in Blaricum en wat ik zoek is een leuke man voor spannend contact, heb wel een zoontje, maar geen partner, die is er vandoor gegaan toen ik zwanger was. Ik sta open voor veel, ik woon alleen en werk op het mediapark in Hilversum. Heb een lief hondje Boris genaamd, en mis gewoon iets in mijn leven, iemand om mee wakker te worden, eventueel nog een kind te krijgen, ik kan niet zeggen dat ik het slecht heb, maar zonder liefde is het wel erg saai. Zelf ben ik behoorlijk tevreden met mijn lichaam, en ik neem iedereen hoe die is, een type heb ik niet echt. Ohja mocht je gewoon alleen maar sex willen, dan kan je mij ook zeker aanschrijven, aangezien ik daar ook niet vies voor ben. Mocht je interesse gewekt zijn, laat dan een leuk berichtje achter en wie weet. Liefs Samira

Reacties

 • Alex77   zegt : juni 15, 2018 at 23:00

  Hallo Daar!

   Reageer op reactie
  Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
  You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly