Alleen is ook maar alleen. Op zoek naar fun!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 1616

  • Toegevoegd: augustus 6, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zeeland

  • Stad: Schouwen-Duiveland

  • Weergaves: 242

Omschrijving

Ik hoor je denken, dat is niet echt de dame zoals ik ze normaal hier zie staan. Nee klopt, maar keer iets anders voor je neus is ook leuk toch? Dat hoop ik in ieder geval wel, want ik ben op zoek! Op zoek naar een maatje, waar ik alles mee kan delen and then some! Ik ben een gezellige sportieve meid van 29 jaar en zoek iemand die in ieder geval niet jonger is dan mijzelf. Ervaring heeft mij doen inzien dat mannen in de 20 niet echt klaar zijn om zich ergens aan te binden en daar ben ik nu wel echt klaar voor. Ik heb mijn opleiding klaar, werk voor elkaar, lekker gezellig sociaal leven en het klinkt cliche, maar dat ene mist en dat hoop ik hier te kunnen vinden. Dus… Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het graag en kunnen we elkaar beter leren kennen.
Kus Denis

Tags :

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly