wel apart en vooral heel spannend

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 639

  • Toegevoegd: februari 7, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Zeeland

  • Stad: Middelburg

  • Weergaves: 282

Omschrijving

Ik ben Berdien en zoals je ziet anders dan de meeste meiden maar dat maakt mij wel apart en vooral heel spannend. Ik hou er van om me anders te kleden en ik doe dingen die andere meiden weer niet doen. Wat dat is dat vertel ik je als je mij ziet zitten. Hoor ik wat van je dan? Want nu ik al weer een tijdje vrijgezel ben begin ik het toch wel een beetje te missen allemaal.
Kus Berdien

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly