Ik heb een pik tussen mijn benen in plaats van een gat

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 833

  • Toegevoegd: februari 4, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Flevoland

  • Stad: Almere

  • Weergaves: 149

Omschrijving

Ik ben Sue Ellen. Een Travestiet, shemale, drag queen… Hoe je het ook wil noemen. Ik heb een pik tussen mijn benen in plaats van een gat. Ik ben getrouwd en zoek naar iemand waar ik weekeinden mee door kan brengen omdat mijn man dan vaak weg is. Je kunt bij mij van alles verwachten, maar hele extreme dingen daar doe ik niet aan. Voor de rest mag en kan alles, ik hou van experimenteren, dus kom maar op, ik ben klaar voor je!
Sue Ellen xxxxx

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly