ik ben niet je vriendin, maar je Meesteres!

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 720

  • Toegevoegd: februari 10, 2019

  • Locatie: Nederland

  • Stad: Noord-Holland

  • Stad: Zaanstad

  • Weergaves: 128

Omschrijving

Mijn naam is Nikki, NN, staat voor Nylon Nikki, Je kunt mij bij mijn voornaam aanspreken, maar om je niet in de war te maken, ik ben niet je vriendin, maar je Meesteres! Ik ben getrouwd en mijn man is mijn sub. Ik heb relaties met al mijn subs , dit vertel ik je vantevoren en moet je tegen kunnen als je met mij in zee wil gaan. Je zult mij onderhouden en in ruil hiervoor, ben je van mij!
NN

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly