een liefhebber bent van kinky en pakjes,

1 of
Vorige Volgende

Advertentiedetails

  • Ad ID: 839

  • Toegevoegd: februari 4, 2019

  • Locatie: Belgie

  • Stad: Oost-Vlaanderen

  • Stad: Aalst

  • Weergaves: 143

Omschrijving

Wat leuk om weer eens een oproepje te plaatsen. Het is nu bijna een half jaar geleden dat ik weer zo iets doe, en ik moet wel zeggen dat heel fijn voelt om met leuke jongens en mannen te kunnen mailen en gewoon alle opties en mogelijkheden bekijken.. De laatste keer is het mij erg goed bevallen, maar tijd voor wat nieuws in mijn bed eigenlijk.
Ik heb een collectie van allemaal stoute pakjes enzo, dus als je een liefhebber bent van kinky en pakjes, dan moet je mij maar eens opzoeken.
Laat eens iets van je horen, zou ik zeggen! šŸ˜‰
X Elle

Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly